Wat ik doe

In één woord: schrijven. Creatief, vrij, in opdracht maar vooral vanuit bevlogenheid voor het geschreven woord. Thema’s die mij bezig houden zijn maatschappelijke kwesties, cultuur-, kunst- en millennialperikelen.

Die liefde voor de wereld om mij heen wordt gevoed door een grote liefde voor lectuur; van de achterkant van een verpakking tot de nieuwste ELLE of Volkskrant. Van jongs af aan lees ik alles wat vast en los zit – nog steeds lees ik graag om mij te verdiepen en te ontspannen. Zowel tijdschriften als kranten verslind ik – voor kookprogramma’s op tv maak ik ook vaak en graag een uitzondering.

Als creatief schrijver werkte ik eerder voor onafhankelijke media waaronder diverse titels van De Persgroep (Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, Het Parool), DeMorgen, OneWorld, weekblad Elsevier, De Twintiger en universiteitsblad DUB.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met het bedenken van nieuwe, innovatieve concepten. Hoe kunnen we onze kleiner wordende wereld op zo’n manier inzetten dat we er het beste gebruik van kunnen maken? Enter Mappening, een startup waarbij verbondenheid tussen studenten journalistiek van over de hele wereld centraal staat. Over de filosofie en missie achter dit platform houd ik een blog bij.

Ben je benieuwd naar mijn diensten of ben je (niet) enthousiast over Het Nederland van Nina? Laat het mij weten via info@hetnederlandvannina.nl

Twitter:  @ninabogo
Facebook:   www.facebook.com/hetnederlandvannina